Ékszerjavítás - készítés rövid határidővel| Korona Gold ÉkszerszalonÉkszer javítás és készítésCégünk az ékszerkészítés mellett vállalja nemesfémből készült ékszerek javítását is. Amennyiben kedvenc, nagyszüleitől örökölt nyaklánca elszakadt vagy gyűrűje eltört, fénye megkopott, esetleg már nem fér rá az ujjára, vagy éppen hogy túl nagy, és könnyen leesik; hozza be hozzánk. Az ékszereket megtisztítjuk, polírozzuk, átalakítjuk, felújítjuk, beszűkítjük vagy kitágítjuk, pótoljuk az elveszett részeket, köveket, gyöngyöket, és megjavítjuk a nyaklánc vagy karkötő elromlott zárját. Az ékszerjavítást általában egyhetes határidővel végezzük, azonban ez természetesen az elvégzendő munka mennyiségétől és nehézségétől is függ. Az ékszerjavítás árát előre közöljük önnel, hogy tudja, mekkora összegre számíthat, fizetnie azonban csak az ékszer átvételekor kell. Amennyiben egy ékszer szűkítését bízza ránk, a kieső darabot igény szerint beszámítjuk a munkadíjba, így a javítás kevesebbe kerül. Vállaljuk kiesett kövek, gyöngyök vagy más anyagok pótlását, cseréjét is. Ha egy nyaklánc vagy karkötő zárja hibásodott meg, és fél, hogy elveszíti, szintén érdemes behoznia hozzánk az ékszert.


Egy-egy nemesfém ékszer örök darab; azonban az idő őt sem kíméli: elszennyeződhet, elszíneződhet. Amennyiben kedvenc, családi örökségként kapott ékszere, melyet évek vagy akár évtizedek óta nap mint nap visel, már elveszítette régi fényét, ajánlatos megtisztíttatnia. Azonban fontos, hogy ezt szakszerűen végezzük el, hogy a gyűrű vagy a nyaklánc ne szenvedjen semmilyen sérülést. Így ne próbálja meg ön saját kezűleg megtisztítani, bízza ezt inkább egy ékszerészre. Műhelyünkben az ékszerek tisztítását szakemberek végzik, akik gondoskodnak róla, hogy az visszakapja régi szépségét. Az ékszerek megtisztítása különböző savtartalmú anyagok segítségével vagy mechanikai csiszolással történik, illetve a munkafolyamat végén az arra rakódott szennyeződéseket polírozással távolítjuk el.


A javítás és tisztítás mellett ékszerkészítést is vállalunk. Ha egy örök darabra vágyik, mely illik az ön egyéniségéhez és stílusához, készíttessen magának ékszert nálunk. Természetesen ajándékba is szánhatja a kiválasztott darabot, melyet rövid határidővel elkészítünk. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt formát. Ha nincs konkrét ötlete, szakembereink készségesen segítenek megtalálni az ízlésének megfelelő darabot, mely aztán hosszú évtizedekig hű társa és öltözékének méltó kiegészítője lesz.