Dubai és Thaiföld is ott lesz a Sparkle 2013-on | KoronaGold ÉkszerszalonDubai és Thaiföld is ott lesz a Sparkle 2013-on

AHMEDABAD: 2013 január 4-e és 7-e között kerül megrendezésre a Sparkle 2013, Gujarat gyémánt- és ékszerkiállítása Suratban, egy héttel a Vibrant Gujarat Global Summit előtt. Míg eddig csak egyszerű látogatók voltak a rendezvényen a thai és dubai-i ékszergyártók és -kereskedők, 2013-ban már aktív résztvevők lesznek.

                A kiállítást egy igen tekintélyes, oszloptalan kupolában fogják megrendezni, és egyaránt bemutatnak majd modern és hagyományos ékszereket, valamint drága- és félrdágaköveket, színes ékköveket, gyöngyöt, ezüstöt, fehéraranyat – valamint ékszertervező szoftvereket, gyártógépeket és felszereléseket, csomagolási termékeket és különböző szolgáltatásokat.

                „A thaiföldiek és a dubai-iak aktív részvétele lehetőséget biztosít majd a gyártóktól való közvetlen vásárlásra. Összesen mintegy 147 résztvevőre lehet számítani, látogatóból pedig 25.000-nél is többre, így a rendezvény egyaránt kiváló alkalmat kínál majd B2B és B2C találkozókra is” – összegezte a kilátásokat Paresh Patel, a dél-gujarati ipari és kereskedelmi kamara elnöke, a Sparkle 2013 szervezője.

                Surat egyik legfőbb iparága a gyémántcsiszolás – olyannyira, hogy Surat egyenesen a Föld gyémántfővárosának számít: a világ minden 10 gyémántjából 8-at itt dolgoznak fel. A Sparkle 2013-on egyebek mellett a következő gyártók mutatják majd be az alkotásaikat a látogatóknak és a potenciális partnereknek: Hare Krishna, Shree Ram Krishna, Venus Jewel, M Suresh & Co., Kiran Gems, Rosy Blue, Karp, H Vinod Kumar & Co., Blue Star, Arzyav Diamond. Megtalálhatóak lesznek még továbbá olyan népszerű márkanevek is, mint: KISNA, A Star, Agni, D damas, Parimeeta, Nakshatra, Gili, Orra, Kiha, Tanishq, Jewel Goldi, +B2 és Ciemme.

 

Forrás: http://economictimes.indiatimes.com/news/news-by-industry/cons-products/fashion-/-cosmetics-/-jewellery/biennial-gems-and-jewellery-show-sparkle-2013-to-see-participants-from-dubai-and-thailand/articleshow/14462868.cms